Is uw leasecontract ten einde en levert u de leaseauto weer bij ons in?

U krijgt een nieuwe auto of stopt met leasen bij Vision Car Lease. Dan moet u de leaseauto inleveren. Waar doet u dit? Hoe maakt u een afspraak? Zijn er nog zaken waar u op moet letten? Lees hier meer.

Wanneer levert u de auto in?

U levert de leaseauto in als het contract afloopt óf als deze het maximale aantal kilometers heeft behaald. Plan dit in op dezelfde dag als het contract afloopt. Valt deze dag in het weekend? Lever hem dan op de werkdag voor het weekend in.

Eerder of later inleveren?

Wilt u de leaseauto eerder of later inleveren dan de einddatum van het contract? Bespreek de mogelijkheden altijd met uw wagenparkbeheerder of uw contactpersoon binnen Vision Car Lease.

Maak een afspraak

Maak minimaal vijf werkdagen voor het inleveren van de leaseauto een afspraak. U voorkomt hiermee dat u de auto niet op de gewenste datum kan inleveren.

Let op!

Als zakelijke leaserijder kan uw werkgever andere afspraken hebben gemaakt over het inleveren van uw leaseauto. Check dit daarom eerst in uw autoregeling of bij uw wagenparkbeheerder. Voordat u de leaseauto inlevert willen wij u attenderen op het innameprotocol.