Short Lease: voor elk moment een passende auto

Short Lease is enorm prettig voor zelfstandig ondernemers. In veel situaties wilt u namelijk flexibel kunnen omgaan met uw auto. Als ondernemer weet u natuurlijk niet altijd waar u over een jaar staat. Stel u heeft net een nieuwe opdracht voor de duur van zes maanden en voor die opdracht heeft u wel een auto nodig, maar wat daarna gebeurd is nog onbekend. Dan wilt u natuurlijk niet vastzitten aan een leasecontract van drie jaar. U wilt flexibiliteit.

Wat is Short Lease?

Met Short Lease is het mogelijk om, in tegenstelling tot de andere leasecontracten, een contract af te sluiten voor een kortere periode. In ruil voor een vast bedrag per maand kunt u één of meerdere auto’s afnemen. Met Short Lease hoeft u geen langdurige of grote investering te doen.

U kunt het contact voor de Short Lease op ieder gewenst moment opzeggen. Hierdoor kunt u enorm flexibel omgaan met uw auto. Als ondernemer werkt dit uiteraard ontzettend prettig. U bent als ondernemer namelijk niet altijd zeker over wat u in de toekomst doet, waar u werkt en of u hier een auto voor nodig heeft. In dat geval wilt u uiteraard niet vastzitten aan een langdurig leasecontract. Wij bieden een ruim aanbod aan auto’s in verschillende prijsklassen voor uw Short Lease. Zo kunt u tegen een vriendelijke prijs genieten van uw gewenste auto.

Wat is het voordeel van Short Lease bij Vision Car Lease voor u?

Wilt u een Short Lease bij Vision Car Lease? Dan weet u exact waar u aan toe bent. Wij hanteren geen ‘kleine lettertjes’ of onvoorziene kosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Alle kosten zijn op basis van Full Operational Lease. Dit wil zeggen dat alle tarieven inclusief afschrijvingen, rente, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden en hulpdienst bij pech of schade zijn. Bovendien profiteert u bij Short Lease van de volgende voordelen:

  • Maximale flexibiliteit en duidelijkheid qua maandelijkse kosten van uw wagenpark.
  • Eigen kapitaal blijft voor andere doeleinden beschikbaar, een auto wordt bij Short Lease niet op uw balans geactiveerd.
  • Voorkoming van stilstand in uw wagenpark, aanvulling op uw (vaste) wagenpark bij tijdelijke projecten en/of flexibele arbeidscontracten.
  • Tijdelijke mobiliteit totdat uw leaseauto afgeleverd wordt.
  • Geen langlopende verplichtingen, boeteclausules of dure eindafrekeningen.
  • U weet exact waar u aan toe bent waardoor u niet voor verassingen komt te staan.
  • Wij bieden een ruime keuze aan verschillende auto’s in verschillende prijsklassen voor uw Short Lease.

Interesse in Short Lease?

Vision Car Lease informeert u graag over alle mogelijkheden op het gebied van Short Lease voor uw onderneming. Onze accountmanagers komen graag bij u langs voor een advies op maat. Hiervoor kunt u direct een afspraak maken

Ons doel is om klanten 100% happy te maken. Wij zijn van mening dat transparantie voor de klant een vereiste is in de ondoorzichtige leasewereld. Dus ook wanneer het gaat om Short Lease. Wij geven onze klanten inzage bij aanvang, tussentijds en bij inname van de leaseauto. Sterker nog, onze klanten delen voor 50% mee in onze winst. Heeft u nog vragen over uw Short Lease? Vul dan gerust het contactformulier in. Dan helpen wij u graag verder!