Vision Car Lease breidt uit met fietslease

Vision Car Lease is met directe ingang gestart met fietslease. Naast personenwagens en bedrijfswagens zit nu ook fietslease binnen de portefeuille. De complete ontzorging en persoonlijke service wordt nu ook doorgetrokken voor werkgevers die hun werknemers willen voorzien van een ‘fiets van de zaak’.  

Bij Vision Car Lease streven we ernaar om de werkgevers en werknemers compleet te ontzorgen omtrent het leasecontract, ook bij zakelijke fietslease. Voor veel bedrijven is het aanbieden van een ‘fiets van de zaak’ de makkelijkste manier om werknemers te voorzien van een mooie, kwalitatieve fiets tegen een voordelig vast bedrag per maand.

Waarom kiezen voor Fietsleasing?

Tegenwoordig is een fiets van de zaak erg populair. 8 op de 10 werknemers wil namelijk een fiets van de zaak. Ook is het een mooie manier om jezelf te positioneren als een aantrekkelijke en duurzame werkgever. Daarbij zorgt het ook voor een gezonde, vrolijke werkomgeving. Bij Vision Car Lease adviseren en ontzorgen wij je volledig over het fietsplan wat het beste past bij jouw organisatie. Is er keuze uit meer dan 200 fietsmerken.

De grootste voordelen om te starten met een fietsplan:

Beter werkgeverschap:
Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden van het moment.

Milieuvriendelijk:
Fietsen is een milieuvriendelijke vorm van transport en helpt je om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Het draagt bij aan de positionering van een duurzame onderneming.

Geen grote investering:
Ook mogelijk zonder investering van de werkgever. Een fietsplan implementeren is voordeliger dan je denkt! Bereken hier jouw voordeel.

Benieuwd wat Vision Car Lease voor jou en jouw organisatie kan betekenen?

Bekijk hier de website of neem direct contact op: https://visioncarlease.com/contact/