Vision Car Lease breidt uit met bedrijfswagenlease

Vision Car Lease is met directe ingang gestart als de zakelijke leasemaatschappij voor bedrijfswagens. Naast personenwagens is er nu ook de specialiteit in bedrijfswagens. De transparante aanpak en visie wordt nu ook doorgetrokken voor de vakmensen die het land of regio door rijden in een bedrijfswagen.

De visie van Vision Car Lease is een verademing in een vaak ingewikkelde leasewereld. Met merkonafhankelijk advies, volledige transparantie bij calculatie en een goede persoonlijke service! Maar vooral de one-stop-shop formule. Een all-in-one leasecontract inclusief de inbouw en/of belettering, dit heeft ook voordelen in de prijs van het leasecontract.

One-stop-shop voor bedrijfswagenlease

Vision Car Lease denkt in creatieve oplossingen voor nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens. Met de juiste kennis en diverse mogelijkheden.

Het advies stopt niet bij enkel de bedrijfswagen maar indien gewenst ook over de laadruimtebescherming, systeeminrichting, een 230V omvormerinstallatie met eventuele zonnepanelen, accessoires, een logo op de bus of ander maatwerk. Zo wordt jouw bedrijfswagen een werkbare tool voor alle bedrijfsactiviteiten. Vanzelfsprekend neemt Vision Car Lease deze extra mogelijkheden op in het leasecontract. Zo ben je dus bij 1 partij aan het juiste adres voor een complete bedrijfswagen!

Flexibel in de mobiliteitswereld van vandaag

De wereld van mobiliteit verandert continue. De overstap naar een elektrische aandrijving speelt hierbij natuurlijk een grote rol. Het huidige aanbod biedt nog niet voor iedereen een oplossing. Vision Car Lease begrijpt de overweging en biedt hierin de mogelijkheid om eerst een brandstofmotor in te zetten en op een ander zelf te bepalen moment onder gunstige voorwaarde over te stappen naar een hybride of elektrische aandrijving.

Jarenlange ervaring in de wensen van klanten

Al jarenlang een glimlach op het gezicht van de klanten. Dit door het aanbieden van de meest pure vorm van leasing. Vision Car Lease staat voor transparantie, flexibiliteit en persoonlijke service. Hiermee maken we onze klanten 100% happy!

Benieuwd wat Vision Car Lease voor jou en jouw organisatie kan betekenen?

Bekijk hier de website of neem direct contact op https://visioncarlease.com/contact/

Terug naar overzicht