Visie

Een zuivere kijk op autoleasing

Autolease met een andere visie

Vision Car Lease voorziet u niet alleen van een volledig dienstenpakket maar schept vooral duidelijkheid.

Wat betekent dit in praktijk?

Vision Car Lease geeft u een eerlijke visie op leasing, niet alleen vanuit haar zijde, maar vooral van uw zijde. U krijgt nu diverse aanbiedingen waarbij u het geloof moet hebben dat u een juiste keuze heeft gemaakt, en als u daarna een tussentijdse aanpassing krijgt, dan wordt het alleen nog onduidelijker. Dit is precies wat Vision Car Lease wil voorkomen. Wij laten u zien hoe de berekening van uw leasecontract tot stand komt. Zowel aan het begin, gedurende, als aan het einde van het contract. Kortom laten wij u zoals men dat zegt “in onze keuken kijken”.

Vision Car Lease gaat nog een paar stappen verder

Aan het eind van het leasecontract (full operational lease) gaan wij positieve resultaten op reparatie, onderhoud, banden, restwaarde en vervangd vervoer op een fifty-fifty basis aan u vergoeden. Hoe deze berekening tot stand komt, lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

Autolease met een andere visie

Als merkonafhankelijke leasemaatschappij kunnen wij u als geen ander van dienst zijn in het adviseren van uw wagenpark. Wij onderzoeken uw mobiliteitsbehoefte om, samen met u, tot een passende lease-advies te komen. Onze jarenlange ervaring in de leasebranche en uitstekende samenwerking met de diverse dealers komen daarbij goed van pas. Vision Car Lease biedt u alle mogelijkheden van leasing, van operationele lease tot beheren van uw totale wagenpark.

Back to top