Banden

Bandenregeling 2018

Bij een te lage bandenspanning is de remweg van uw auto aanzienlijk langer. Het rijcomfort bij een juiste bandenspanning is hoger – bijvoorbeeld bij drempels – én u bespaart op brandstof! Een goede bandenspanning betekent meer veiligheid en een zuiniger verbruik van uw leaseauto. De juiste bandenspanning vindt u terug in de handleiding van uw auto.

Vervanging banden

De wettelijke vervangingsnorm van autobanden is 1,6 mm profiel. In verband met de veiligheid laat Vision Car Lease ze vervangen bij een profiel van minder dan 2 mm. Voor vervanging of controle van uw banden kunt u terecht bij de dichtsbijzijnde Profile Tyre Center vestiging.

Winterbanden

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat winterbanden een positieve invloed hebben op het weggedrag en de veiligheid bij een temperatuur beneden 7 graden celcius. Vraag Vision Car Lease naar de mogelijkheden om winterbanden voordelig in uw contract op te nemen.

Bandenwissel

Wil je een afspraak maken voor een bandenwissel?
Klik dan op het logo of op deze link: profile.nl/afspraak.

Profile Tyre Center

Contactformulier

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag? Laat het ons weten en neem telefonisch contact met ons op of gebruik het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag op weg! Eén van onze medewerkers neemt na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back to top