2 min leestijd

Speciaal voor de liefhebbers van exclusieve auto’s

Hebben bijzondere en exclusieve auto’s uw voorkeur, maar wilt u deze passie graag verantwoord en leuk houden? Vision Car Lease denkt graag met u mee hoe u zowel uw wens voor een bijzondere auto in vervulling kunt laten gaan en tegelijkertijd het financiele plaatje aantrekkelijk houdt.

 

Exclusive Lease

Vision Car Lease heeft een ruim netwerk van betrouwbare dealers, in zowel binnen- als buitenland. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen we auto’s uit de hele wereld importeren. Daardoor profiteert u van een groot zoekgebied en kunt u kiezen uit tal van exclusieve auto’s, die u volledig zelf kunt customizen. Nadat we uw wensen uitgebreid hebben doorgenomen, verzorgen wij het volledige aankoop- (en eventueel import-) traject voor u.

Wilt u een exclusieve auto leasen?

U bent voor uw bedrijf op zoek naar een leaseauto, maar wilt hierbij geen standaard model selecteren? Voor exclusive lease van auto’s die in het duurdere segment zitten bent u bij Vision Car Lease aan het juiste adres. Wij kunnen als merkonafhankelijke leasemaatschappij elk merk aan uw leveren als leaseauto. Denk hierbij onder andere aan Mercedes, Jaguar, Tesla en Porsche, maar ook voor andere merken gaan wij voor u aan de slag. Wat uw wensen ook zijn, een exclusieve auto leasen doet u bij ons ervaren bedrijf. Daar krijgt u dan een duidelijk, transparant leasecontract bij dat helemaal op uw wensen is afgestemd.

Leasen van een exclusieve auto

We vinden het belangrijk om u te helpen aan een auto die helemaal bij u past. We gaan dan ook graag een keer met u om tafel om de mogelijkheden die wij te bieden hebben met u door te nemen. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertellen u de opties die u hierbij heeft. Als we dan een auto gevonden hebben die op uw wensen aansluit, dan gaan we samen bekijken welke leasevorm u hierbij wilt gebruiken. Kiest u voor shortlease, of toch een langer contract? Bij ons is alles mogelijk op dit gebied. Meer weten? We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over alle leasevormen die wij aanbieden. Al deze leasevormen zijn gebaseerd op het concept van operational lease.

Kiezen voor exclusive lease bij Vision Car Lease

Kiest u bij ons voor een leasecontract, dan zult u merken dat u alles uit handen wordt genomen. Wij zorgen voor het onderhoud aan de auto, maar ook voor het afdragen van belastingen en regelen van verzekeringen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We hebben accountmanagers die graag een keer bij u langskomen om een en ander met u door te nemen. We maken een exclusieve auto leasen zo eenvoudig mogelijk voor u.