girl-sitting-car-holding-car-keys-hands-out-car

Auto inleveren

Loopt jouw leasecontract ten einde? Lees dan hieronder hoe het zit met het inleveren van jouw auto

Is jouw leasecontract ten einde en lever je de leaseauto weer bij ons in?

Wanneer je een nieuwe auto krijgt of stopt met leasen bij Vision Car Lease. Dan moet je de leaseauto inleveren. Waar doe je dit? Hoe maak je een afspraak? Zijn er nog zaken waar je op moet letten? Lees hier meer.

 

Wanneer lever je de auto in?

Je levert de leaseauto in als het contract afloopt óf als deze het maximale aantal kilometers heeft behaald. Plan dit in op dezelfde dag als het contract afloopt. Valt deze dag in het weekend? Lever hem dan op de werkdag voor het weekend in.

 

Eerder of later inleveren?

Wil je de leaseauto eerder of later inleveren dan de einddatum van het contract? Bespreek de mogelijkheden altijd met jouw wagenparkbeheerder of jouw contactpersoon binnen Vision Car Lease.

 

Maak een afspraak

Maak minimaal vijf werkdagen voor het inleveren van de leaseauto een afspraak. Je voorkomt hiermee dat je de auto niet op de gewenste datum kan inleveren.

 

Let op!

Als zakelijke leaserijder kan jouw werkgever andere afspraken hebben gemaakt over het inleveren van jouw leaseauto. Check dit daarom eerst in jouw autoregeling of bij jouw wagenparkbeheerder. Voordat je de leaseauto inlevert willen wij je attenderen op het innameprotocol.