4W3A4101

Het verhaal achter Vision Car Lease

Wat wij jou kunnen bieden

Contact

Ons bestaansrecht

In 2005 is Vision Car Lease opgericht uit onvrede over het gebrek aan openheid van bestaande leasemaatschappijen. Begonnen met het wagenpark van een bedrijf uit Valkenswaard waarbij vanaf de eerste dag transparantie centraal stond, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een grote en groeiende regionale speler in Brabant. Nog altijd staat transparantie centraal. Met de overname door de Pallieter Group en Van Laarhoven Holding (Pala Group) in 2021 is enkel een nieuw fundament gelegd voor verdere groei.

Met ruime ervaring in de autoleasebranche zijn wij dé autoriteit als het gaat om gepersonaliseerde service en betrouwbaarheid. Onze bewezen staat van dienst en nauwe relaties metleveranciers stellen ons in staat om de beste deals te bieden.

Wat ervaren onze klanten?

  • Ons onderscheid ligt in het leveren van persoonlijke, vriendelijke en hoogwaardige service die verder gaat dan de verwachtingen. 
     
  • Wij geloven in het creëren van duurzame relaties met onze klanten, waarbij maatwerk, transparantie en betrouwbaarheid centraal staan.
     
  • Door onze flexibiliteit en korte lijntjes zijn wij een verademing in de wereld van autolease.

Missie en visie

Wij bieden niet alleen autolease aan, maar vooral een zorgeloze ervaring. Wij willen de grootste lokale leasemaatschappij zijn.

Wat zeggen onze klanten

Ontmoet het team

"Met een team van enthousiaste professionals werken wij elke dag aan de beste autolease ervaring voor jou."

Karel Vaal 
Algemeen Directeur

Karel