4W3A2393

Berijdersapp

Alle informatie in een handomdraai! Zo regel je snel en gemakkelijk zelf alle zaken rondom jouw leaseauto

De berijdersapp!

Alle relevante informatie van de leaseauto met servicecomponenten in het leasecontract, in één overzicht, binnen handbereik. Dát kan met de ‘My Vision Car Lease’ berijdersapp. Met de berijdersapp kun je verschillende zaken zelf online regelen, zoals het melden van (ruit-) schade of het inplannen van de bandenwissel. De berijdersapp is gekoppeld aan jouw e-mailadres en kenteken en is dus alleen toegankelijk voor jou. Op deze pagina leggen we uit waar je de berijdersapp voor kunt gebruiken en hoe je deze kunt downloaden én activeren met behulp van de handleiding.

Download de berijdersapp

Via de App Store of Google Play Store kun je de ‘My Vision Car Lease’ berijdersapp downloaden. Vervolgens vraagt de berijdersapp om een e-mailadres op te geven.

Waar kun je de ‘My Vision Car Lease’ berijdersapp voor gebruiken?

Met de berijdersapp zijn alle autogegevens in één overzicht beschikbaar. Denk hierbij aan de uitvoering van je auto, bijtellingspercentage, fiscale waarde, vermogen, kilometerstand, looptijd etc.

Via de berijdersapp kun je tevens gemakkelijk controleren of er bijvoorbeeld winterbanden en/of vervangend vervoer in het leasecontract zijn inbegrepen. Bovendien kun je belangrijke informatie vinden over wat je moet doen bij pech, (ruit-) schade. Je kunt alles teruglezen in de berijdersapp! Ook krijg je via de app een herinnering wanneer het weer tijd is om je banden te wisselen. Houd er overigens wel rekening mee dat je pushmeldingen aan moet zetten als je graag geïnformeerd wil worden.

Samengevat kun je via de berijdersapp verschillende zaken regelen, zoals:

Schade melden

Bezwaar indienen tegen een bekeuring

Hard copy van de groene kaart aanvragen

Afspraak maken om je leaseauto in te leveren

Let op: om gebruik te kunnen maken van de berijdersapp moet je een e-mailadres opgeven. Hiervoor heb je het e-mailadres nodig dat bij ons in het systeem bekend is. Wordt je e-mailadres niet herkend? Geef dan je actuele e-mailadres (inclusief het bijbehorende kenteken) aan ons door via info@visioncarlease.com.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met je accountmanager. Natuurlijk kan je ons ook per mail of telefoon bereiken. Wij helpen je heel graag verder!