4W3A4064

Ruitschade

Een sterretje of barst? Laat hem niet zitten maar laat het direct herstellen

Ruitschade aan jouw leaseauto?

Reparatie of vervanging van jouw ruit(en) kan je laten uitvoeren door 123Ruit, Autotaalglas of Carglass. Via deze pagina kan je online een afspraak hiervoor inplannen bij één van onze service partners.

Ruitschade bij auto's kan een vervelende en onverwachte gebeurtenis zijn. Of het nu gaat om een klein sterretje, een barst of zelfs een volledig verbrijzelde ruit, het kan de veiligheid in gevaar brengen. Het is daarom belangrijk om te begrijpen hoe ruitschade ontstaat, hoe het kan worden gerepareerd en wat de mogelijke gevolgen ervan zijn.

Ruitschade kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, zoals steenslag, een botsing, extreme temperaturen, of zelfs gewoon door normale slijtage. Een klein steentje dat tegen de voorruit slaat tijdens het rijden kan al voldoende zijn om een sterretje te veroorzaken. Dit lijkt misschien onschuldig, maar als het niet snel wordt gerepareerd, kan het zich verspreiden en uiteindelijk leiden tot een barst die de hele ruit kan doen breken.

Het negeren van ruitschade kan leiden tot verdere problemen en zelfs boetes. Daarom is het van belang voor berijders om ruitschade serieus te nemen en deze op tijd te laten repareren. 

Vision Car Lease werkt voor herstel en vervanging van jouw autoruit samen met een aantal professionele dienstverleners. Je kunt direct online een afspraak maken. Laat het sterretje in de voorruit tijdig repareren om te voorkomen dat het sterretje doorscheurt tot een barst en de hele voorruit vervangen zal moeten worden. Een sterreparatie is in de meeste gevallen gratis, een autoruit vervangen heeft in het algemeen gevolgen voor het eigen risico.