Bedrijfswagenlease .

Een bedrijfswagen nodig of een werkbare tool voor je bedrijfsactiviteiten? Houd grip op je bus en ontdek de voordelen van bedrijfswagenlease.

compasspools-image

Waarom bedrijfswagenlease?.

Wij denken in creatieve oplossingen voor nieuwe en jong gebruikte bedrijfswagens. Met de juiste kennis en diverse mogelijkheden. Het advies stopt niet bij enkel de bedrijfswagen maar indien gewenst ook over de laadruimtebescherming, systeeminrichting, een 230V omvormerinstallatie met eventuele zonnepanelen, accessoires, een logo op de bus of ander maatwerk. Zo wordt jouw bedrijfswagen een werkbare tool voor alle bedrijfsactiviteiten.

  • Fiscale voordelen: bedrijfswagenlease biedt fiscale voordelen
  • Beperkt risico: geen onverwachte kosten en altijd zorgeloos onderweg
  • Maximale flexibiliteit: Voorkom stilstand en beweeg mee met veranderingen in de markt
Adviesgesprek Download whitepaper

Bedrijfswagenlease geeft vrijheid.

We vinden het belangrijk om je de beste opties te bieden als het aankomt op bedrijfswagenlease. Vooral nu de wet- en regelgeving hierover gaat veranderen. Wij geven je inzicht en adviseren over de beste mogelijkheden voor jou. Fiscale wetgeving, veranderende BPM, nieuwe milieunormen wij denken met je mee.

hexagon-icon

Inspelen op milieunormen.

Gemakkelijk wisselen van brandstofmotor naar elektrische aandrijving

hexagon-icon

Fiscale wetgeving.

Bij bedrijfswagenlease kom je niet voor verrassingen te staan

hexagon-icon

Profiteer van de subsidies.

Profiteer van de SEBA-subsidie

compasspools-image

Alles weten over zakelijke lease?.

Wij denken graag met je mee wat het beste past bij jouw situatie en voorzien je van gratis en vrijblijvend advies over een werkklare bedrijfswagen. Of bekijk onze whitepaper. Hierin vind je alle benodigde informatie over het leasen van een bedrijfswagen.

Download whitepaper Adviesgesprek