4W3A4225

Over Operational Lease

Zakelijke lease biedt je veel fiscale en financiële voordelen. Ook levert het je gemak en ontzorging

Wat is Operational Lease?

Operational lease is een zakelijke leasevorm waarmee je precies weet hoe hoog je kosten zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van risicomanagement. Bij leasing weet je dat precies in vergelijking met koop. Denk alleen al aan het onderhoud, dit is voor een gemiddelde middenklasser €120,- per maand over de eerste 10 jaar en bij 16.000 kilometers per jaar. Zakelijk rijd je veel meer, dus liggen die kosten hoger. Maar vooral van belang: de hoogte is onzeker. Bij leasing kan je het onderhoud, reparatie, bandenvervanging etc. meenemen in het vaste maandbedrag en ligt het risico niet bij jou. Ook staat de investering in de auto's niet op de balans waardoor je meer ruimte hebt voor andere investeringen in jouw bedrijf.

Benieuwd wat het beste bij jou past? Plan een gratis adviesgesprek of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Operational Lease

Geen grote investering

Betaal in maandelijkse termijnen

Off-Balance

Jouw auto of wagenpark staat niet op de balans

Geen restwaarderisico

Niet gokken wat jouw auto nog waard is achteraf

Beter budgetteerbaar

Geen onverwachte kosten

Full Operational Lease

Maak onbezorgd gebruik van jouw leaseauto. Het beheer wordt geheel verzorgd door de leasemaatschappij. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en de leasemaatschappij draagt de kosten en het risico voor afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, verzekering, vervangend vervoer en houderschapsbelasting.

Bedrijfswagenlease

Inzicht en advies over de wet- en regelgeving omtrent bedrijfswagens. En jouw bedrijfswagen compleet inzetbaar als tool voor jouw bedrijfsactiviteiten. Jij doet waar jij goed in bent, ondernemen. En wij dragen zorg voor jouw bedrijfswagen. Zo ben je altijd zorgeloos op weg.

Netto Operational Lease

Bij netto operational lease wordt de auto gekenmerkt als een off-balance financiering, zodat er financiële middelen beschikbaar blijven voor het bedrijf of investeringen. Wij verzorgen de aanschaf en rente, de rest heb jij in eigen beheer.