4W3A4127

Schade melden

Vervelend dat je schade hebt aan je auto! Wij helpen je snel weer zorgeloos de weg op

Online jouw schade melden

Er zijn verschillende vormen van schade aan jouw auto. Maar het is altijd vervelend. Daarom helpen we je snel weer op weg. Bekijk hieronder de mogelijkheden regel het gemakkelijk en snel online zelf. Kom je er toch niet uit? Geen probleem wij staan je graag te woord en helpen je verder. 

Heb je ruitschade? 


Ruitschade is alle schade aan jouw autoruiten. Denk aan bijvoorbeeld een sterretje in jouw ruit die je wil laten repareren. Of een grotere scheur in jouw ruit. Klik op onderstaande knop en meld direct jouw ruitschade.

Eenzijdige schade melden

Eenzijdige schadegevallen, dit zijn het soort schades waarbij géén tegenpartij betrokken is. Denk aan bijvoorbeeld het raken van een paaltje of ander object. Deze schade kan je melden bij ons door het invullen van het schadeformulier. klik hiervoor op onderstaande knop.

Schade met tegenpartij?

Schade met een tegenpartij is de schade die tweezijdig is. Dan is er naast jouw eigen leaseauto ook een andere auto of object van een andere partij betrokken. In dit geval moet je altijd met de desbetreffende tegenpartij een schadeformulier invullen. Schadeformulier ingevuld? Dan kun je deze vervolgens mailen naar: schade@visioncarlease.com.

Heb je nog een vraag? 

Kom je er niet uit of wil je graag iets anders weten? Neem dan gerust contact op. Ik sta je graag te woord en help je verder.
 

VCL -  RVM_2141-bewerkt small