Electric Lease

Wilt u elektrisch gaan rijden? Dan is Electric Lease echt iets voor u. Met de keuze voor Electric Lease profiteert u standaard van zeer gunstige bijtellingsregelingen. Daarnaast zal u merken dat het rijden op elektriciteit financieel erg aantrekkelijk is ten opzichte van het gebruik van een brandstofmotor. Bovendien helpt u onze impact op de planeet te beperken: de meeste elektrische auto’s stoten nauwelijks of geen CO2 uit. Een uitstekende keuze voor het milieu en de portemonnee dus.

De voordelen van Electric Lease

Wanneer u kiest voor Electric Lease kunt u profiteren van verschillende voordelen. Laten we de belangrijkste voordelen even met u doornemen:

  • Het kabinet wil elektrische auto’s stimuleren door een BPM-vrijstelling te geven bij Electric Lease.
  • U bespaart op brandstofkosten omdat u elektrisch rijdt. Dit is zeker de moeite waard als u zelf energie opwekt.
  • U profiteert van een gunstige bijtellingsregeling.
  • ’De elektromotor van uw elektrische auto is zeer gering in onderhoud. Ook de banden en remmen gaan langer mee omdat je grotendeels op de accu afremt. Dit wil zeggen dat u een hoop geld bespaart op onderhoudskosten.

Kiest u voor Electric Lease? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse soorten elektrische auto’s. Daarover vertellen we u graag meer.

Hybride of volledig elektrische auto

Bent u van plan om een Electric Lease contract af te sluiten? Dan heeft u twee mogelijkheden qua auto’s: volledig elektrisch of hybride. Een volledig elektrische auto is uiteraard beter voor het milieu. Dat komt omdat de auto voor 100% op elektriciteit rijdt. Hierdoor stoot uw auto geen Co2 uit. Het nadeel van het gebruik van slechts een elektromotor is dat de actieradius van deze auto’s vaak beperkt is.

Kiest u bij Electric Lease liever voor een hybride auto? Dan heeft u naast een elektrische motor ook een ondersteunende benzinemotor. De auto rijdt hierdoor iets minder milieuvriendelijk, maar rijdt wel sportiever en breidt uw actieradius uit. U bespaart nog steeds een hoop geld op brandstofkosten.

Duurzame en goedkope optie

Wanneer u kiest voor Electric Lease maakt u een hele duurzame keuze. U draagt bij aan een schoner en stiller Nederland! Een elektrische auto stoot namelijk 40% minder CO2 uit dan een benzine- of dieselauto. Kiest u voor een auto op groene stroom? Dan is dit nog beter voor het milieu. Uw auto heeft in dat geval geen uitlaat waar fijnstof of stikstofoxiden uitkomen. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit op onze planeet veel beter.

Steeds meer mensen kiezen voor Electric Lease en daar zijn wij enorm blij mee. Een elektrische auto is ideaal voor zowel korte als langere afstanden. Inmiddels gebruiken al zo’n 150.000 mensen een volledig elektrische auto.

Als ondernemer bent u waarschijnlijk veel op de weg. Onderweg naar vergaderingen of belangrijke netwerkbijeenkomsten. Maar hoe kunt u als ondernemer grip houden op uw uitstoot? Wat zijn de verschillende mogelijkheden op het gebied van Electric Lease? Wij helpen ondernemers graag op weg naar een duurzamer wagenpark.

Electric Lease is niet alleen beter voor de natuur, maar ook voor de portemonnee. Het kabinet stimuleert de aanschaf van elektrische auto’s waardoor u kan profiteren van verschillende financiële voordelen. Bovendien profiteert u standaard op een zeer gunstige bijtellingsregeling. Daarnaast is elektrisch rijden financieel gezien een stuk aantrekkelijker dan wanneer uw auto gebruik maakt van een benzinemotor. Zeker nu de brandstofprijzen enorm hoog liggen.

Electric Lease bij Vision Car Lease

Vision Car Lease is dé specialist op het gebied van Electric Lease. Wij bieden een breed assortiment aan elektrische en hybride auto’s. Wanneer u kiest voor Electric Lease profiteert u automatisch van een zeer gunstige bijtellingsregeling. Daarnaast is elektrisch rijden financieel een stuk aantrekkelijker dan rijden op een benzinemotor.

Ons doel is om onze klanten 100% happy te maken. Daar werken we iedere dag ontzettend hard voor. Wij zijn van mening dat transparantie ontzettend belangrijk is voor onze klant. Daarom geven wij de klant bij Electric Lease inzage bij aanvang, tussentijds en bij inname van de leaseauto.

Wilt u de elektrische of hybride auto uit uw dromen rijden? Milieubewust de weg op gaan en een hoop geld besparen? Check dan snel onze mogelijkheden op het gebied van Electric Lease.

Interesse in Electric Lease?

Heeft u interesse in Electric Lease? Dan bent u bij Vision Car Lease aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van Electric Lease voor uw onderneming. Onze accountmanagers komen graag bij u langs voor een advies op maat. Hiervoor kunt u eenvoudig direct een afspraak maken.

Heeft u nog vragen over Electric Lease of wilt u graag meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Vul dan gerust ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.