Ontzorging van een leasefiets voor werknemers en werkgevers.

Bij Vision Car Lease ontzorgen wij werknemer en werkgever bij alle punten van het leasecontract, ook bij zakelijke fietslease. Voor veel bedrijven is het aanbieden van een 'fiets van de zaak' de makkelijkste manier om werknemers te voorzien van een mooie, kwalitatieve fiets tegen een voordelig vast bedrag per maand.

compasspools-image

Waarom kiezen voor Fietsleasing?.

Tegenwoordig is een fiets van de zaak erg populair. 8 op de 10 werknemers wil namelijk een fiets van de zaak. Ook is het een mooie manier om jezelf te positioneren als een aantrekkelijke en duurzame werkgever. Daarbij zorgt het ook voor een gezonde, vrolijke werkomgeving. Bij Vision Car Lease adviseren en ontzorgen wij je volledig over het fietsplan wat het beste past bij jouw organisatie.

  • Beter werkgeverschap: Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Milieuvriendelijk: Fietsen is een milieuvriendelijke vorm van transport en helpt je om je ecologische voetafdruk te verkleinen
  • Geen grote investering: Ook mogelijk zonder investering van de werkgever
Adviesgesprek Fiets calculator

Tot wel 40% voordeliger met zakelijke fietslease.

Fietsend naar je werk is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor je gezondheid. Stel je voor s' ochtends zonder stress beginnen en na een werkdag je hoofd weer leeg maken in de buitenlucht. Met zakelijk leasen ben je als werknemer 40% goedkoper uit.

hexagon-icon

Nooit meer in de file.

Geen stress in de ochtend door vertraging en niet meer zoeken naar een parkeerplek

hexagon-icon

Geen onverwachte kosten.

Geen reparatiekosten, dure verzekeringen of dure brandstof meer tanken

hexagon-icon

Onbeperkt aantal kilometers.

Sinds 1 januari 2020 mag je, je zakelijke leasefiets ook onbeperkt privé gebruiken

compasspools-image

Bekijk het aanbod fietsen en calculeer het leasebedrag.

Een stadsfiets, mountainbike of e-bike? Bij Vision Car Lease heb je keuze uit elk type fiets en meer dan 100 merken. Bekijk online het aanbod en selecteer op type of merk. Bereken daarna direct je kosten per maand via de calculator. Wanneer jouw werkgever al aangesloten is op ons platform dan kun je direct online bestellen!

Bekijk aanbod Download whitepaper