Netto Operational Lease

Netto Operational Lease is een combinatie van het uitbesteden van het wagenparkbeheer aan Vision Car Lease en het zelf exploiteren ervan. Bij Netto Operational Lease worden de componenten reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en indien gewenst verzekering door u in eigen beheer genomen.

Financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering

Vision Car Lease regelt bij Netto Operational Lease de financiering en houderschapsbelasting van de auto en daarnaast regelen wij automatisch de administratieve handelingen voor zaken als APK, wegenbelasting en eventuele bekeuringen. Netto Operational Lease zorgt ervoor dat uw financiële middelen volledig beschikbaar blijven voor uw bedrijfsvoering omdat de auto niet op uw balans staat (off-balance). De lessee heeft vrijwel altijd een koopoptie zodat hij de mogelijkheid heeft om de auto na afloop van het Netto Operational Lease contact over te nemen.

Wat is Netto Operational Lease?

Wanneer u een Netto Operational Lease contract afsluit zijn de kosten voor rente, wegenbelasting en afschrijving inbegrepen. De gewone gebruikskosten komen voor eigen rekening. Hierbij kunt u denken aan kosten voor reparatie, banden, onderhoud, vervangend vervoer en verzekeringen. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de administratie van brandstofkosten, schadebeheer en houderschapsbelasting.

Het grote voordeel aan Netto Operational lease is dat u zelf de controle heeft over het beheer van uw voertuig. De maandelijkse lasten zijn dan ook een stuk lager dan wanneer u een Full Operational Lease contract afsluit.

De voordelen van Netto Operational Lease bij Vision Car Lease

Wilt u een Netto Operational Lease contract afsluiten bij Vision Car Lease? Dan profiteert u van verschillende voordelen. We zullen de belangrijkste voordelen even met u doornemen.

  • Vision Car Lease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Dit wil zeggen dat u bij Netto Operational Lease de keuze heeft uit alle beschikbare merken en modellen.
  • Vision Car Lease verzekert u van volledige service en altijd en overal 100% mobiliteit.
  • Wij werken met korte lijnen, één telefoontje en Vision Car Lease ontneemt u alle zorgen. Persoonlijk contact is waar Vision Car Lease voor staat.
  • Vision Car Lease geeft u een eerlijke visie op uw Netto Operational Lease. Niet alleen vanuit onze zijde, maar voornamelijk vanuit uw zijde.
  • U ontvangt één maandfactuur met daarop een vast bedrag. Zo komt u achteraf nooit voor verassingen te staan bij uw Netto Operational Lease, zoals het hoort!
  • Off-balance financiering, uw financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
  • U beheert zelf de exploitatie en overname van het object aan het eind van de contractuele looptijd is mogelijk.

Interesse in Netto Operational Lease?

Vision Car Lease informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van Netto Operational Lease voor uw onderneming. Onze accountmanagers komen dan ook graag bij u langs voor een advies op maat. Hiervoor kunt u eenvoudig direct een afspraak maken.

Het doel van Vision Car Lease is om klanten 100% happy te maken. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk om transparant te zijn richting onze klanten. Daarom geven wij onze klanten bij Netto Operational Lease inzage bij aanvang, tussentijds en bij inname van de leaseauto. Heeft u nog vragen over Netto Operational Lease? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om u verder te helpen.

Toch liever alles uit handen geven? Dat kan ook!

Twijfelt u toch of u kiest voor Netto Operational Lease? Wilt u wellicht liever alles uit handen geven? Dan kunt u ook kiezen voor Full Operational Lease. Dit is dé ideale leasevorm voor de leaserijder die geen omkijken wil hebben naar het vervoer!