Over VCL

Leasing in zijn zuiverste vorm

Alles over leasing onder één dak

Voor het leasen van een auto of een heel wagenpark zijn er nogal wat aanbieders op de markt. Maar het ene bedrijf is het andere niet. Vision Car Lease benadert de leasemarkt op een geheel eigen wijze. ”Wij verschaffen inzichtelijkheid. Geen ondoorzichtige contracten of verrassingen, Vision Car Lease laat zien waar de klant voor betaalt. En de klant profiteert mee in het behaalde resultaat.”

Ons heldere concept is een verademing in de ingewikkelde leasewereld. Wij geven u volledige openheid van zaken, vanaf de offertefase tot het contract en de uiteindelijke afrekening. ”Waar gaat het geld naar toe, wat zijn de totale kosten, hoeveel is er bijvoorbeeld uitgegeven aan onderhoud? Elke ondernemer is vrij om over onze schouder mee te kijken”.

Als merkonafhankelijke leasemaatschappij kunnen wij u als geen ander van dienst zijn in het adviseren van uw wagenpark. Wij onderzoeken uw mobiliteitsbehoefte om, samen met u, tot een passende lease-advies te komen. Onze jarenlange ervaring in de leasebranche en uitstekende samenwerking met de diverse dealers komen daarbij goed van pas. Vision Car Lease biedt u alle mogelijkheden van leasing, van operationele lease tot beheren van uw totale wagenpark.

Bij Vision Car Lease maken we voor de start van de samenwerking duidelijke afspraken. Daarnaast geven we u met managementrapportages pro-actief inzicht in de gebruik- en verbruikkosten. Zo worden vervelende verrassingen achteraf voorkomen en houdt u helder inzicht in alle kosten.

Ons team

Marc von Reth

Marc von Reth

Directie

Jeroen van Rooij

Jeroen van Rooij

Directie

Rob Mans

Rob Mans

Business Partner

Erik Jaap Stolp

Erik Jaap Stolp

Business Partner

Cliff Gang

Cliff Gang

Intermediair (CMG Automotive)

Erwin Postma

Erwin Postma

Manager Operations

Pieter von Reth

Pieter von Reth

Commercie/Sales & Marketing

Irene Aarts

Irene Aarts

Contract- en debiteurenadministratie

Back to top