Over VCL

OVER VISION CAR LEASE

Vision Car Lease voorziet u niet alleen van een volledig dienstenpakket maar schept vooral duidelijkheid.

WAT BETEKENT DIT IN DE PRAKTIJK?

Vision Car Lease geeft u een eerlijke visie op leasing, niet alleen vanuit haar zijde, maar vooral vanuit uw zijde. U krijgt nu diverse aanbiedingen waarbij u het geloof moet hebben dat u een juiste keuze heeft gemaakt, en als u daarna een tussentijdse aanpassing krijgt, dan wordt het alleen nog onduidelijker. Dit is precies wat Vision Car Lease wil voorkomen. Wij laten u zien hoe de berekening van uw leasecontract tot stand komt. Zowel aan het begin, tussentijds als aan het einde van het leasecontract. Kortom laten wij u zoals men zegt in ”onze keuken kijken”.

VISION CAR LEASE GAAT NOG EEN PAAR STAPPEN VERDER!

Aan het eind van het contract gaan wij positieve resultaten op reparatie, onderhoud, banden, restwaarde én vervangend vervoer op een fifty-fifty basis aan u vergoeden*. Als dank voor uw betrokkenheid in Vision Car Lease, deelt u ieder jaar mee in de winst. Hoe deze berekeningen tot stand komen, lichten wij graag in een persoonlijk gesprek toe.

AUTOLEASE MET EEN ANDERE VISIE

Als merkonafhankelijke leasemaatschappij kunnen wij u als geen ander van dienst zijn in het adviseren van uw wagenpark. Wij onderzoeken uw mobiliteitsbehoefte om, samen met u, tot een passend lease-advies te komen. Onze jarenlange ervaring in de leasebranche en de uitstekende samenwerking met diverse dealers komen daarbij goed van pas. Vision Car Lease biedt u alle mogelijkheden van leasing, van operationele lease tot het beheren van uw totale wagenpark.

Ons team

Marc von Reth

Marc von Reth

Directie

Jeroen van Rooij

Jeroen van Rooij

Directie

Erik Jaap Stolp

Erik Jaap Stolp

Business Partner

Erwin Postma

Erwin Postma

Manager Operations

Pieter von Reth

Pieter von Reth

Lease Adviseur

Cliff Gang

Cliff Gang

Intermediair (CMG Automotive)

Job Rombouts

Job Rombouts

Junior Lease Adviseur

Cas Goenee

Cas Goenee

Junior Lease Adviseur

Irene Aarts

Irene Aarts

Medewerker Contract- en Debiteurenbeheer

Back to top