Het verhaal achter Vision Car Lease.

Wat 18 jaar geleden begon als droom is nu werkelijkheid geworden. Wij maken het verschil met alle leasemaatschappijen, er is niemand die werkt zoals wij! Anno 2023 hebben we 1.700 leasecontracten opgebouwd vanuit de vestiging Valkenswaard, waar we met 10 personen elke dag onze klanten 100% happy maken. Dit is het uitgangspunt!

compasspools-image

Het succesverhaal achter onze leasemaatschappij.

We zijn begonnen met het wagenpark van een bedrijf uit Valkenswaard (120) auto’s. Zij waren het beu om steeds “voor de gek gehouden te worden” door leasemaatschappijen. Zij hebben letterlijk meegedacht over ons concept, hoe succesvol te kunnen zijn als nieuwe leasemaatschappij.

Hieruit kwam dat transparantie echt een absolute vereiste is om het verschil te kunnen maken. Het winstdeling systeem is hieruit geboren, 50% retour van de variabele componenten bij operationele leasing, oftewel een beloning voor goed gedrag! Verbruik je minder; onderhoud, banden, vervangend vervoer, en blijkt de gecalculeerde restwaarde hoger te liggen, dan deelt de klant hier 50% in mee! Daarnaast ook inzage in de calculatie bij aanvang, tussentijdse aanpassing en bij inname van de auto wordt als zeer prettig ervaren, hierdoor is autoleasing een transparant product geworden!

Leasing in zijn zuiverste vorm.

Vision Car Lease biedt alle mogelijkheden van leasing, op basis van Operational Lease. Voor elke vraag een oplossing. Samen komen we tot een passend, zuiver en inzichtelijk lease-advies. Zoals het hoort.

hexagon-icon

Missie.

Ons doel is om onze klanten 100% happy te maken. Elke dag werken wij met ons gehele team er aan dat onze klanten keer op keer 100% happy zijn!

hexagon-icon

Visie.

Transparantie! Wij geven onze klanten inzage bij aanvang, tussentijds & bij inname van de leaseauto. Sterker nog, onze klanten delen voor 50% mee in onze winst!*

Klantentevredenheid.

Ons doel is om onze klanten 100% happy te maken. Wij willen enkel gaan voor een 10!

Bekijk reviews

De gezichten achter Vision Car Lease.