2 min leestijd

Verwachte levertijden

Dagelijks staan wij in contact met dealers en leveranciers door het gehele land. Zoals je van een leasemaatschappij mag verwachten houden wij de verwachte levertijden per merk en model nauwkeurig in de gaten om verrassingen te voorkomen en optijd te kunnen anticiperen op de situatie.

Gelukkig zijn niet alle bestelde auto’s vertraagd. De meeste zijn goed leverbaar en voor sommige geldt zelfs dat je nog steeds snel kan rijden. Mocht het toch zo zijn dat jouw bestelde leaseauto is vertraagd lees je hieronder welke opties we je kunnen bieden.

Inhoudsopgave

  Levering van de leaseauto vertraagd?

  Geen paniek! 🙂 We houden onze relaties te allen tijde mobiel. Hieronder staan een tweetal oplossingen die wij je kunnen bieden:

  Short Lease
  Heb je een nieuwe leaseauto besteld en heeft deze een lange of vertraagde levertijd? Geen zorgen. Je kan in afwachting van de nieuwe leaseauto kiezen voor een Short Lease oplossing. Hierbij bieden wij maximale flexibileit vanaf één maand.

  Vision Car Lease informeert graag over alle mogelijkheden van een Short Lease. Onze accountmanagers helpen graag bij een advies op maat. Hiervoor kun je direct een afspraak maken!

  Contract verlengen
  Rijd je al in een auto van Vision Car Lease? Wellicht is het verlengen van het contract een interessante optie. Lekker vertrouwd doorrijden in de huidige leaseauto totdat de nieuwe leaseauto wordt geleverd. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  Vertraagde levertijden door chiptekort

  Terug naar overzicht