Youngtimer Lease

BETAALBAAR EN BIJTELLINGVRIENDELIJK

Voor de zakelijke autoliefhebber is het rijden van een Youngtimer de ultieme oplossing om de autokosten te verlagen én te profiteren van 35% bijtelling over de economische dagwaarde!

Vision Car Lease is dé specialist op het gebied van Youngtimer lease voor ondernemers (starters, zzp-ers en mkb-ers) die kiezen voor de voordelen van de lage bijtelling, de zgn. youngtimer regeling. Door onze kennis en ervaring kunnen wij naast youngtimers ook oldtimers leasen. Ons product betreft netto operational lease.  Dit wil zeggen dat wij het volgende voor u verzorgen: financiering, afschrijving, wegenbelasting en de youngtimer verzekering. Na de looptijd van bijvoorbeeld 36 maanden kunt u de auto overnemen tegen een interessante koopoptie

BIJTELLING YOUNGTIMER

Voor auto’s van 15 jaar en ouder geldt een bijzondere bijtelling. Op de site van de belastingdienst vinden we de volgende tekst:

“Is de auto van de werkgever ouder dan 15 jaar? Dan is de bijtelling maximaal 35% van de waarde van de auto in het economisch verkeer (dat is de huidige waarde van de auto) en niet van de catalogusprijs van de auto.” 

NETTO OPERATIONAL LEASE

Netto Operational Lease is de term die wordt gebruikt voor de lease variant die wij gebruiken. Feitelijk betreft het een Operational Lease waarbij de klant Reparatie, Onderhoud en Banden in eigen beheer houdt. Vision Car Lease zorgt voor een aantrekkelijke verzekeringspremie én voor de houderschapsbelasting (motorrijtuigenbelasting). De auto of motor staat op de balans van Vision Car Lease, wat een aantal voordelen heeft voor u en uw bedrijf.

YOUNGTIMER LEASE

  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering
  • Afschrijving
  • Scherpe koopoptie

YOUNGTIMER GEZIEN?

Dat kan de auto van de buurvrouw zijn, een Morgan bij de importeur, of een motorfiets bij een vertrouwde Harley Davidson dealer zijn.
Interesse in een Youngtimer? Aankoop van een goed object en het uitvoeren van onderhoud tegen een redelijke prijs, vereist veel kennis van zaken en een goede organisatie. Wij adviseren uw graag bij het keuzeproces.

U HEEFT EEN WENSENLIJST VOOR UW YOUNGTIMER?

Stel, u heeft een shortlist met wensen voor merk, type, kleur, opties en dergelijke. In een persoonlijk gesprek adviseren wij  graag welk merk en type geschikt is in uw situatie. Natuurlijk rekening houdend met al uw wensen. Vervolgens zoeken we de beste match voor uw droommobiel.
Back to top